MK3 Proma THC SD connection.

MK3 Proma THC SD connection.

Postby Mr.Emo » 26 May 2017, 20:08

Hello.

I am trying to connect my Proma THC SD, but I'm unsure where to connect the dir wires?
I try to look at the blog but I just don't understand where to connect the wires. I have the 6.0A motor driver and there are nowhere to connect the wires.

Do I have to buy another board to do this? Do I need the output board?
Mr.Emo
 
Posts: 19
Joined: 21 Oct 2016, 20:05
Controller: Mk3

Re: MK3 Proma THC SD connection.

Postby Mr.Emo » 29 May 2017, 14:30

I have the MK3 board with the leads that followed in the package. Do I have to splice the leads and connect from there?
Mr.Emo
 
Posts: 19
Joined: 21 Oct 2016, 20:05
Controller: Mk3

Re: MK3 Proma THC SD connection.

Postby Mr.Emo » 01 Jun 2017, 08:01

A simple yes or no would be greatly appreciated. Do I have to split the cable that I connect to the board?
Mr.Emo
 
Posts: 19
Joined: 21 Oct 2016, 20:05
Controller: Mk3

Re: MK3 Proma THC SD connection.

Postby Support » 01 Jun 2017, 13:15

Could you explain little more in detail, maybe some pictures?
Support
 
Posts: 2655
Joined: 07 Apr 2014, 17:39
Controller: Many controllers

Re: MK3 Proma THC SD connection.

Postby Mr.Emo » 01 Jun 2017, 15:15

I can take pictures if necessary. What I am wondering is where I am supposed to connect the Proma THC SD. I do not have any screw terminals on my mk3 board.

The wire from the mk3 to the motordriver is a solid flat wire. Do I have to split this wire and connect it there?
Mr.Emo
 
Posts: 19
Joined: 21 Oct 2016, 20:05
Controller: Mk3


Return to Mk3 controller



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron